FMI Medisch B.V.- nieuwe Verum deelnemer

Vanaf 19 juni 2022 zal FMI Medisch B.V., onderdeel van FMI holding BV Leusden, toetreden als nieuwe administratief deelnemer van Verum: FMI Medisch B.V. (421).

FMI Medisch B.V. ontwikkelt en produceert onder andere voor de medische branche en de biotechnologie.

Wij kijken uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking!

UITNODIGING VERUM RALLY

Rally Events en zijn team verzorgt in samenwerking met Verum B.V. een interessante en goed uitgezette rally. U zult tijdens deze route het landschap rondom de Veluwe beter leren kennen en volop genieten van de mooie plekken binnen Nederland.

Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaart-leessystemen zoals de bekende bol pijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. Het is dus geen snelheidsrit!

Een professioneel serviceteam, rallyschild, ontvangst met koffie/thee, een uitgebreide lunch op een mooie locatie en een diner bij de finishlocatie maken onderdeel uit van deze dag. Een overnachting op de finishlocatie behoort ook tot de mogelijkheden en maakt u dag meer dan compleet!

Technobis Holding B.V.- nieuwe aandeelhouder

Op 13 juni 2022, verwelkomen wij Technobis Holding B.V. als nieuwe aandeelhouder van Verum met daaronder twee nieuwe deelnemers:

Technobis High Tech Solutions B.V. (425) en Technobis Crystallization Systems B.V. (426)

Technobis groep ontwikkelt hightech instrumenten en modules voor relaties over de hele wereld in de sectoren automotive, medische industrie, lucht- en ruimtevaart, bio-en hightechindustrie. Het is een innovatieve organisatie die nadrukkelijk de samenwerking (co-creatie, partnerships) zoekt met (OEM)bedrijven, universiteiten en andere kennisinstellingen.

Wij verheugen ons op een fijne samenwerking. Welkom bij Verum !!!

Rommtech B.V. .- nieuwe Verum deelnemer

Op 8 juni 2022 hebben wij Rommtech B.V. als nieuwe deelnemer mogen verwelkomen !!!
Rommtech B.V. ontwikkelt en produceert elektrische componenten en onderdelen en/of complete producten voor OEM in heel Europa. Dit varieert van opbouw printplaten tot en met coaten en nabewerking.

Wij kijken uit naar een fijne en vruchtbare samenwerking!

Bateq Engineering B.V.- nieuwe Verum deelnemer

Bateq Engineering B.V. is een engineeringsbedrijf dat zich voornamelijk richt op innovatieve industriële product handeling technologie en productie automatisering systemen voor het transporteren, sorteren, (ont)stapelen, verpakken, inpakken, palletiseren en wikkelen van producten.

Metaalbedrijf Baas B.V.- nieuwe Verum deelnemer

Metaalbedrijf Baas B.V. is een metaalbedrijf voor o.a. klant specifieke producten voor machine- en apparatenbouw, de agrarische sector en de voedingsmiddelenindustrie. Baas Metaal kan het gehele traject van productontwikkeling tot en met productie,
assemblage en aflevering verzorgen maar ook worden ingeschakeld voor één onderdeel zoals: lasersnijden, robotlassen en zetwerk.