Verum Golf 2023

Woensdag 6 september jl. heeft de jaarlijkse Verum golfdag plaatsgevonden! We hadden fantastisch mooi weer, een mooie locatie, een smakelijk diner en natuurlijk goed gezelschap. Rond 11:30 uur zijn we gestart met een ontbijtbuffet; diverse broodjes, een kop soep, smoothie’s, koffie, en een écht Brabants broodje worst.

De golfers zijn om 13:00 uur de baan ingegaan en hebben tijdens het bewandelen van de 18- holes mogen genieten van de baancatering. Het personeel van Bernardus Golf en Noble Kitchen verzorgden de golfers geregeld met voldoende hapjes, drankjes, meloen, water etc. 

De clinic startte om 15:30 uur en ook zij hebben genoten van een geweldige middag met elkaar. Er stonden 3 professionals klaar om de gehele groep in drieën te verdelen. Het zonnetje, de Drive Range, het putten- en chippen, de deskundigheid én het geduld van de professionals maakte de clinic meer dan compleet! Wij kijken terug op een leerzame, warme en gezellige middag.

Na afloop kon een ieder zich opfrissen en gebruikmaken van alle wellness- en douchevoorzieningen van Bernardus Golf. Op het terras was er gelegenheid om te borrelen en alle prestaties met elkaar te delen. Aansluitend was er een diner samengesteld en werden we ontvangen in het restaurant van Noble Kitchen te Cromvoirt. Zij hebben ons verrast met een fantastisch drie- gangen diner. 

De organisatie van Bernardus Golf, het personeel van Noble Kitchen en het Verum team kijken met een grote glimlach en een goed gevoel terug op een geslaagde dag! U ook? Tot volgend jaar!