Cargors maakt transport eenvoudig en transparant

Cargors is een technologiegedreven bedrijf dat wegtransport/ palletvervoer optimaliseert en combineert zonder tussenkomst van derden door heel Europa. De Cargors omgeving biedt een overzicht van diverse Nederlandse en Belgische gerenommeerde vervoerders (+450, met eigen wagens). Door de keuzevrijheid heb je grip op je logistieke processen en totale transparantie van de markt. Het doel van Cargors is om de tussenhandel te verminderen, kosten te optimaliseren en duurzaamheid te bevorderen door slim gebruik te maken van transportcapaciteit.

Om dit te bewerkstelligen zijn de transporteurs direct gekoppeld en tot op postcode niveau op basis van verschillende expertises in kaart gebracht. Of het nu gaat om lengtegoederen, ADR of normaal drooggoed voor ieder soort transport heeft Cargors een vervoerder in hun netwerk.

Binnen de omgeving kun je alles regelen wat je nodig hebt: track and trace, direct contact met transporteurs, betalingen en documentatie. Je zit nergens aan vast, geen investeringen/ verplichtingen en je kunt het account elk moment verwijderen.

Meld je aan bij Cargors