Nieuwe deelnemer Verum: STT Products B.V.

STT Products B.V. ontwerpt en ontwikkelt slimme technische oplossingen die bedrijfs- processen en productieprocessen vereenvoudigen en versnellen. STT products B.V. heeft alle facetten binnen de fijnmechanica in eigen huis: van inventarisatie, pre-engineering en prototyping tot de definitieve ontwikkeling, optimalisatie en installatie van eindproducten. Het bedrijf heeft 40 medewerkers en bestaat 26 jaar.

Dun & Bradstreet

Als bedrijfsdataspecialist en partner van het wereldwijde netwerk van Dun & Bradstreet bieden wij toegang tot bedrijfsdata over meer dan 400 miljoen bedrijven in 220 landen. Altares Dun & Bradstreet helpt je graag met slimme inzichten in jouw eigen en externe data, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

VERUM bezoekt Technische Unie

Op 20 Oktober 2021 heeft Verum met het volledige team van consultants, adviseurs, trainers en contract managers deelgenomen aan een door de technische unie georganiseerde middag in het recent geopende Industrieel inspiratiecentrum in Eindhoven Een leerzame bijeenkomst waar de mogelijkheden van Smart Industry en cyber security centraal stonden Dank aan Ruud, Iddo en andere leden van het industrie expert team van Technische Unie.