De partners van Verum

Verum B.V. zoekt met regelmaat de samenwerking met andere organisaties.
Hiermee versterken wij onze dienstverlening naar onze deelnemers.

Dun & Bradstreet

Als bedrijfsdataspecialist en partner van het wereldwijde netwerk van Dun & Bradstreet bieden wij toegang tot bedrijfsdata over meer dan 400 miljoen bedrijven in 220 landen. Altares Dun & Bradstreet helpt je graag met slimme inzichten in jouw eigen en externe data, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

KNAB

KNAB is een (financiële) dienstverlener die u kan ondersteunen bij de financiering van uw organisatie. KNAB heeft zich o.a. toegelegd op crowdfunding. Laat u direct informeren door een adviseur van KNAB.

NEVI

NEVI is dé inkoopvereniging voor inkoopprofessionals. NEVI heeft een unieke samenwerking met Verum B.V. Hierdoor profiteert u als deelnemer van de vele voordelen: kortingen op lidmaatschappen, gebruikmaking van het Kennislab of opleidingen en trainingen voor verdieping in het inkoopvak.

Bel uw Verum-adviseur voor een unieke kennismaking.

Inkoop ID

Inkoop ID is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van inkoopprofessionals op interim-basis, via detachering of werving & selectie.

Mevas

Mevas is dé tussenpersoon voor de metaalbranche. Mevas regelt desgewenst alle verzekeringszaken voor Metaalunieleden, zowel zakelijk als particulier!

 

 

                     YOUMAN

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technische professionals, op HBO en WO werk- en denkniveau, voor een vaste of tijdelijke invulling.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan