De partners van Verum

Verum B.V. zoekt met regelmaat de samenwerking met andere organisaties.
Hiermee versterken wij onze dienstverlening naar onze deelnemers.

Cargos

Cargors is een technologiegedreven bedrijf dat wegtransport/ palletvervoer optimaliseert en combineert zonder tussenkomst van derden door heel Europa. De Cargors omgeving biedt een overzicht van diverse Nederlandse en Belgische gerenommeerde vervoerders (+450, met eigen wagens).

Dun & Bradstreet

Als bedrijfsdataspecialist en partner van het wereldwijde netwerk van Dun & Bradstreet bieden wij toegang tot bedrijfsdata over meer dan 400 miljoen bedrijven in 220 landen. Altares Dun & Bradstreet helpt je graag met slimme inzichten in jouw eigen en externe data, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Smart Connected Supplier Network

Smart Connected Supplier Network (SCSN) is een datastandaard die het uitwisselen van informatie in de toeleverketen efficiënter maakt, waardoor bedrijven makkelijker, sneller en betrouwbaarder data kunnen delen.

Dit resulteert in een hogere productiviteit van de leveranciersketen door snelle, veilige en interoperabele uitwisseling van informatie tussen bedrijven.

Door uw bedrijf aan te melden bij het SCSN netwerk kunt u data uitwisselen met alle aangesloten bedrijven in uw productieketen, denk daarbij aan orders, facturen, technische product data, etc.  

                     YOUMAN

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technische professionals, op HBO en WO werk- en denkniveau, voor een vaste of tijdelijke invulling.

NEVI

NEVI is dé inkoopvereniging voor inkoopprofessionals. NEVI heeft een unieke samenwerking met Verum B.V. Hierdoor profiteert u als deelnemer van de vele voordelen: kortingen op lidmaatschappen, gebruikmaking van het Kennislab of opleidingen en trainingen voor verdieping in het inkoopvak.

Bel uw Verum-adviseur voor een unieke kennismaking.

Inkoop ID

Inkoop ID is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van inkoopprofessionals op interim-basis, via detachering of werving & selectie.

Mevas

Mevas is dé tussenpersoon voor de metaalbranche. Mevas regelt desgewenst alle verzekeringszaken voor Metaalunieleden, zowel zakelijk als particulier!

 

 

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan