Verum B.V.

Partner voor de hightech- en maakindustrie

Verum B.V. is actief op het gebied van inkoop- en contractmanagement, (inter)nationaal (out)souring, consultancy, trainingen & (financial) services voor de Nederlandse hightech- en maakindustrie. Zij ondersteunt en faciliteert de deelnemende productiebedrijven (195) die participeren in de Verum-organisatie. De productiebedrijven zijn lid van de MetaalUnie of FME (of gelieerde brancheverenigingen) en zij zijn wereldwijd actief in de marktsectoren: machine- en apparatenbouw, fijnmechanische industrie, staalconstructie, (in-/extern)transport, food- & agrotechniek, hijs- en heftechniek, gebouw- & installatietechniek, energie, olie & gas, automotive, jacht- en scheepsbouw, beveiligings- en toegangstechniek, carrosseriebouw, plaatbewerkingen, infrastructuur, verpakkingsindustrie, industriële services, keuringen & inspecties, steigerbouw, defensie en overige sectoren.

Als partner voor de lidbedrijven vervult Verum B.V. al meer dan 50 jaar een cruciale rol in de metaalketen, tussen enerzijds de deelnemende productiebedrijven en anderzijds de contractleveranciers. De gecontracteerde toeleveranciers (120), gerelateerd aan de staal-, metaal-, hout-, rubber- en kunststoffenindustrie, leveren tal van producten (80 productgroepen), zoals; afsluiters, platen, kokerprofielen, gereedschappen, aandrijftechniek, oppervlaktebehandeling, bevestigingsmaterialen, appendages, las- en elektrotechniek en tal van andere producten.

Daarnaast zijn er professionele dienstverleners die het dienstenpakket completeren op het gebied van o.a. verpakkingen, logistiek & transportservices, metaalbewerking, scholing & opleiding, facilitaire en ondersteunende zaken.

De dienstverlening van Verum B.V. richt zich op uiteenlopende activiteiten, zoals informatievoorziening, (inter)nationaal (out)sourcen, de Verum-portal, verzorgen van trainingen, organisatie thema- bijeenkomsten, opstellen inkoopscan, inkoop spendanalyses, bemiddelen bij kwesties/geschillen, procesoptimalisatie en ondersteuning op financieel gebied.  

De dienstverlening van Verum B.V. richt zich op:

Contractmanagement

Tussen de contractleveranciers en Verum B.V. worden (meerjarige) raamovereenkomsten opgesteld met aanvullende uitvoeringsvoorwaarden.

De samenwerking met Verum B.V. biedt de deelnemende hightech- en maakbedrijven een aanzienlijk inkoopvoordeel.

Verum B.V. vervult een bemiddelende/faciliterende rol met ondersteuning op juridische aspecten van inkoop. Zie werkingsschema

Consultancy

Verum B.V. verzorgt regelmatig adviesopdrachten voor zijn relaties.

Onze adviseurs en consultants ondersteunen u graag bij vraagstukken op het gebied van:

 

Strategieformulering

 

Inkoopspendanalyses

 

SWOT-analyses

 

Lean Six Sigma-projecten

 

Leveranciersmanagement

 

Ketenintegratie

 

Inkoop

 

Kwaliteit

Services
De dienstverlening van Verum B.V. richt zich op uiteenlopende activiteiten zoals: informatievoorziening, (inter)nationaal uitbesteden van werk, het Verum-portal, verzorgen van inkoop- en verkoop-trainingen, ondersteuning bij ICT, procesoptimalisatie & financiën. Tot slot beschikt Verum B.V. over een groot netwerk van strategische partners, zoals: Dun  & Bradstreet, NEVI, Inkoop ID, Mevas en YOUMANworks

Bedrijfsdetails

Kantoor

Ons kantoor in gevestigd in Zoetermeer, gemakkelijk te bereiken via de A12.

Oprichting

Verum B.V. is opgericht in 1966. Sindsdien een grote partner in de maakindustrie.

Soort bedrijf

Verum B.V. is een besloten vennootschap met 190 deelnemers.

Specialismen

Dienstverlening, Contractmanagement, Advies en Services.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan