Verum B.V.

Partner voor de maakindustrie

Verum B.V. is een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met contractmanagement, consultancy en ondersteunende services voor de maakindustrie. Als partner voor de maakindustrie vervult Verum B.V. al meer dan 50 jaar een cruciale rol in de metaalketen tussen enerzijds de deelnemende productiebedrijven en anderzijds de contractleveranciers. Verum B.V. ondersteunt en faciliteert de deelnemende productiebedrijven (190), die participeren in de Verum–organisatie. De productiebedrijven zijn wereldwijd actief in de marktsectoren: machine- en apparatenbouw, fijnmechanische industrie, staalconstructie, transport, food- & agrotechniek, hijs- en heftechniek, gebouw- & installatietechniek, energie, olie & gas, automotive en overige sectoren. De gecontracteerde toeleveranciers (130), gerelateerd aan de metaalindustrie, leveren tal van producten (80 productgroepen), zoals; afsluiters, platen, kokerprofielen, gereedschappen, aandrijftechniek, oppervlaktebehandeling, bevestigingsmaterialen, appendages, las- en elektrotechniek en tal van andere producten.

Daarnaast zijn er professionele dienstverleners die het dienstenpakket completeren op het gebied van o.a. verpakkingen, logistiek & transportservices, metaalbewerking, scholing & opleiding, facilitaire en ondersteunende zaken.

De dienstverlening van Verum B.V. richt zich op:

Contractmanagement
Tussen de contractleveranciers en Verum B.V. worden (meerjarige) raamovereenkomsten opgesteld met aanvullende uitvoeringsvoorwaarden. De samenwerking met Verum B.V. biedt de deelnemende maakbedrijven een aanzienlijk inkoopvoordeel. Verum B.V. vervult een bemiddelende rol met ondersteuning op juridische aspecten van inkoop. Zie werkingsschema

Consultancy
Verum B.V. verzorgt regelmatig adviesopdrachten voor zijn relaties. Onze adviseurs en consultants ondersteunen u graag bij vraagstukken op het gebied van: strategieformulering, inkoop spendanalyses, LEAN Six Sigma-projecten, leveranciersmanagement, ketenintegratie, inkoop en kwaliteit.

Services
De dienstverlening van Verum B.V. richt zich op uiteenlopende activiteiten zoals: informatievoorziening, (inter)nationaal uitbesteden van werk, het Verum-portal, verzorgen van inkoop- en verkoop-trainingen, ondersteuning bij ICT, procesoptimalisatie & financiën. Tot slot beschikt Verum B.V. over een groot netwerk van strategische partners, zoals: Dun  & Bradstreet, NEVI, Inkoop ID, Mevas en YOUMANworks

Bedrijfsdetails

Kantoor

Ons kantoor in gevestigd in Zoetermeer, gemakkelijk te bereiken via de A12.

Oprichting

Verum B.V. is opgericht in 1966. Sindsdien een grote partner in de maakindustrie.

Soort bedrijf

Verum B.V. is een besloten vennootschap met 190 deelnemers.

Specialismen

Dienstverlening, Contractmanagement, Advies en Services.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan