Partners

Cargors is een technologiegedreven bedrijf dat wegtransport/ palletvervoer optimaliseert en combineert zonder tussenkomst van derden door heel Europa. 

Als bedrijfsdataspecialist en partner van het wereldwijde netwerk van Dun & Bradstreet bieden wij toegang tot bedrijfsdata over meer dan 400 miljoen bedrijven in 220 landen. Altares Dun & Bradstreet helpt je graag met slimme inzichten in jouw eigen en externe data, om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Mevas is dé tussenpersoon voor de metaalbranche. Mevas regelt desgewenst alle verzekeringszaken voor Metaalunieleden, zowel zakelijk als particulier!

NEVI is dé inkoopvereniging voor inkoopprofessionals. NEVI heeft een unieke samenwerking met Verum. Hierdoor profiteert u als deelnemer van de vele voordelen: kortingen op lidmaatschappen, gebruikmaking van het Kennislab of opleidingen en trainingen voor verdieping in het inkoopvak.

Bel uw Verum-adviseur voor een unieke kennismaking.

Inkoop ID is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van inkoopprofessionals op interim-basis, via detachering of werving & selectie.

 

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technische professionals, op HBO en WO werk- en denkniveau, voor een vaste of tijdelijke invulling.

Met PLTFRM krijgt u toegang tot een continu groeiend netwerk van gespecialiseerde IT-dienstverleners die hoge kwaliteit leveren. U selecteert experts en innovatieve diensten waarmee uw ideale ecosysteem gerealiseerd wordt. Alle partners worden eenvoudig, schaalbaar en transparant gecontracteerd, sluit één contract af met PLTFRM voor uw IT managed services.