Veelgestelde vragen

Verum is al ruim 55 jaar dé partner voor de hightech- en maakindustrie. Wij zijn een dienstverlenende organisatie die zich bezighoudt met contractmanagement, consultancy en ondersteunende services.

Verum is in 1966 ontstaan vanuit de samenwerking tussen 29 metaalbedrijven uit de omgeving Alkmaar en de Zaanstreek. Op 24 februari van dat jaar vond, in hotel Het Paardshoofd in Alkmaar, de oprichting plaats van Verum. De bedrijven kenden elkaar vanuit de ondernemingsverenigingen Vermarco (Vereniging Machinefabrieken en Constructiebedrijven) en de UMA (Unie van Metaal bedrijven Alkmaar). In de beginjaren, waarbij veel weerstand bij toeleveranciers moest worden overwonnen, was de doelstelling van de organisatie gericht op onderlinge samenwerking en het gezamenlijk inkopen van materialen onder het motto ”Verum ijzersterk”.

Als je een vraag hebt kan je contact opnemen via [email protected] of bel naar 088-5334544. 

Profiteer van de voordelen door aan te sluiten bij Verum. Meld je hier aan. 

Wanneer u zich aansluit bij Verum als deelnemer betekent het onder andere dat u profiteert van gunstige inkoopcondities en voorwaarden bij onze contractleveranciers. Een platform van deelnemers waar veel kennis aanwezig is en een eigen web-portal met alle info over aangesloten Verum deelnemers, contractleveranciers, prijsontwikkelingen en het laatste nieuws.

Bij Verum zijn ca. 195 deelnemers aangesloten en zijn hoofdzakelijk actief in de hightech- en maakindustrie.

Klik hier voor een overzicht van de aangesloten deelnemers.

Wanneer u zich aansluit bij Verum als contractleverancier kan dit resulteren in meer mogelijkheden bij onze deelnemers die hoofdzakelijk actief zijn in de maakindustrie.

Bij Verum zijn ca. 110 contractleveranciers aangesloten en betreft ca. 80 productgroepen. De gecontracteerde toeleveranciers, gerelateerd aan de staal-, metaal-, hout-, rubber- en kunststoffenindustrie, leveren tal van producten, zoals; afsluiters, platen, kokerprofielen, gereedschappen, aandrijftechniek, oppervlaktebehandeling, bevestigingsmaterialen, appendages, las- en elektrotechniek.

Klik hier voor een overzicht van de contractleveranciers.

Het afsluiten en beheren van (meerjarige) raamovereenkomsten met de Verum contractleveranciers. Doorlopend bijsturen van prijzen, kortingen en condities waardoor de Verum deelnemer een inkoopvoordeel kan behalen.