De partners van Verum

Verum B.V. zoekt met regelmaat de samenwerking met andere organisaties.
Hiermee versterken wij onze dienstverlening naar onze deelnemers.


Prikenergie (v/h EnergieIn)

Wilt u besparen op uw energiekosten? De inkoopspecialisten van Prikenergie kunnen u helpen met een maatwerkofferte voor uw organisatie. Neem direct contact op. U profiteert van de inkoopvoordelen via Verum B.V.

Creditsafe

De kredietrapporten van Creditsafe maken het mogelijk om direct inzicht te krijgen in de kredietwaardigheid van meer dan 320 miljoen bedrijven wereldwijd. Op basis van de uitgebreide rapporten kunt u snelle zakelijke beslissingen nemen.

KNAB

KNAB is een (financiële) dienstverlener die u kan ondersteunen bij de financiering van uw organisatie. KNAB heeft zich o.a. toegelegd op crowdfunding. Laat u direct informeren door een adviseur van KNAB.

NEVI

NEVI is dé inkoopvereniging voor inkoopprofessionals. NEVI heeft een unieke samenwerking met Verum B.V. Hierdoor profiteert u als deelnemer van de vele voordelen: kortingen op lidmaatschappen, gebruikmaking van het Kennislab of opleidingen en trainingen voor verdieping in het inkoopvak.

Bel uw Verum-adviseur voor een unieke kennismaking.

Inkoop ID

Inkoop ID is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van inkoopprofessionals op interim-basis, via detachering of werving & selectie.

Mevas

Mevas is dé tussenpersoon voor de metaalbranche. Mevas regelt desgewenst alle verzekeringszaken voor Metaalunieleden, zowel zakelijk als particulier!

 

 

                     YOUMAN

YOUMANworks helpt organisaties met talentvraagstukken in de wereld van de Industriële techniek.

YOUMANworks levert kwalitatieve matches, met oog voor de verbinding tussen mensen. Wij zijn gespecialiseerd in het bemiddelen van technische professionals, op HBO en WO werk- en denkniveau, voor een vaste of tijdelijke invulling.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan