De partners van Verum

Verum B.V. zoekt met regelmaat de samenwerking met andere organisaties.
Hiermee versterken wij onze dienstverlening naar onze deelnemers.

EnergieIn

Wilt u besparen op uw energiekosten? De inkoopspecialisten van EnergieIn kunnen u helpen met een maatwerkofferte voor uw organisatie. Neem direct contact op. U profiteert van de inkoopvoordelen via Verum B.V.

Graydon

Graydon is de partner als het gaat om creditmanagement. Graydon ondersteunt u met markt-analyses, het vinden van kredietwaardige klanten en incassotrajecten. Verum B.V. biedt zijn deelnemers tegen gunstige tarieven kredietrapporten om de bedrijfsvoering te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op de website van Graydon of bel direct met uw contactpersoon bij Verum B.V.

KNAB

Verum B.V. startte onlangs een samenwerking met KNAB. KNAB is een (financiële) dienstverlener die u kan ondersteunen bij de financiering van uw organisatie. KNAB heeft zich o.a. toegelegd op crowdfunding. Laat u direct informeren door een adviseur van KNAB.

NEVI

NEVI is dé inkoopvereniging voor inkoopprofessionals. NEVI heeft een unieke samenwerking met Verum B.V. Hierdoor profiteert u als deelnemer van de vele voordelen: kortingen op lidmaatschappen, gebruikmaking van het Kennislab of opleidingen en trainingen voor verdieping in het inkoopvak.

Bel uw Verum-adviseur voor een unieke kennismaking.

Inkoop ID

Inkoop ID is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van inkoopprofessionals op interim-basis, via detachering of werving & selectie.

Geïnteresseerd?

Vraag meer informatie aan

Sluit Menu