Fowler Westrup Netherlands B.V.

Fowler Westrup  is een vakkundige machinebouwer voor de zaadindustrie. Hun procestechnologieën en geavanceerde oplossingen bieden een breed scala aan mogelijkheden voor klanten in het hoogwaardige zaadsegment.

Royal Duyvis Wiener B.V.

Opgericht in 1885 en met het hoofdkantoor in Koog aan de Zaan, Nederland, is Royal Duyvis Wiener een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten binnen de wereldwijde cacao-, chocolade- en noten- en zadenverwerkende industrie. Koninklijke Duyvis Wiener levert industriële oplossingen aan de grootste bedrijven op de markt.

Machinefabriek Luyt B.V.

Producent, leverancier, dienstverlener voor de maritieme sector en allround toeleverancier. Productgroepen: scheepsbouw, motoren, lieren, scheepsuitrusting en filtersystemen.

Machinefabriek MFH B.V.

Machinefabriek MFH is een servicegericht toeleverancier van producten en diensten. Wij leveren enkele- en compleet samengestelde delen in staal, roestvast staal, aluminium en kunststof van enkelstuks tot series. 

Mavitec B.V.

Mavitec is gespecialiseerd in complete systemen en apparatuur voor het destructeren van dierlijke bijproducten. Maximaliseer de waarde van uw dierlijke bijproducten!

Mavitec Green Energy B.V.

Mavitec Green Energy is gespecialiseerd in voedselverspilling en uitpakoplossingen met korte terugverdientijden, hoge scheidingsefficiëntie en bewezen concepten.

Mekos Schagerbrug B.V.

Producent van klantspecifieke machines, tankbouw, leidingwerk en allround toeleverancier.

Metal Machinebouwers B.V.

Onze specialisatie ligt in het ontwikkelen en bouwen van speciaal machines voor uiteenlopende industrieën. Naast uitdagende projecten bent u bij ons ook aan het goede adres voor allerhande mechanische bewerkingen die door gedreven vaklui adequaat en efficiënt worden uitgevoerd.

Metalas Zaandam B.V.

Metalas BV is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen, lassen en monteren van constructiewerken, pijpleidingen en hekwerken.