Verum Rally 2024

7 Juni verzorgt Verum voor haar relaties in samenwerking met Fred Hak een interessante en goed uitgezette rally door het landschap van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug en het Hof van Twente. De route bevat prachtige plekken waar menigeen nog nooit zal zijn geweest.

Zowel de beginnende rallyrijder als de ervaren rijder vinden plezier en uitdaging. De rally is voor iedereen te rijden, met of zonder ervaring. Er wordt gebruik gemaakt van diverse kaart-leessystemen zoals de bekende bol pijl, kaartfragmenten met ingetekende punten en fotoherkenning. Er worden diverse opdrachten en controles ingebouwd om tot een eindklassering te komen. Het is dus geen snelheidsrit!

Een professioneel serviceteam, rallyschild, ontvangst met koffie/thee, een uitgebreide lunch op een mooie locatie en een diner bij de finishlocatie maken onderdeel uit van deze dag. Een overnachting behoort ook tot de mogelijkheden. Voor een eventuele hotelovernachting inclusief ontbijt, vragen wij een eigen bijdrage €50,-per equipe.

Let op: er is maar een beperkt aantal kamers beschikbaar, VOL=VOL

Voor meer informatie of inschrijven kunt u contact opnemen met Rose Heijdens ([email protected]).